App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Kozakken Boys shopt weer in Gelderland

Kozakken Boys shopt weer in Gelderland

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat Kozakken Boys in de strijd om handhaving in de Tweede divisie zich eerder in de winterstop al wist te versterken met Maertzdorf en Wouters van De Treffers heeft het nu ook in Tiel een versterking gevonden. Raïes Roshanali vertrekt per direct van TEC naar de club uit Werkendam.

De 28-jarige Raïes Roshanali was pas aan zijn eerste seizoen op Sportpark De Lok bezig, de behendige middenvelder kwam dit seizoen tot 15 wedstrijden en twee goals voor TEC. In het verleden voetbalde Roshanali onder meer bij AZ, FC Dordrecht, Top OSS en Noordwijk.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |