Home Achterhoek Directe aanvallende versterking voor Elsweide

Directe aanvallende versterking voor Elsweide

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Elsweide

Alper Demiray komt per direct de selectie van Elsweide versterken. De 28-jarige aanvaller speelde de eerste seizoenshelft bij tweedeklasser DCS, maar heeft vanwege een verhuizing van Gaanderen naar Arnhem overschrijving naar de ambitieuze Arnhemse vierdeklasser aangevraagd. De KNVB heeft de overschrijving inmiddels goedgekeurd waardoor Demiray per direct speelgerechtigd is voor het elftal van trainer Harun Koprulu.

Alper Demiray vertrok in de zomer van zijn VV Doetinchem naar het Zevenaarse DCS. Met de komst van de makkelijk scorende aanvaller heeft Elsweide een extra wapen in de spannende vierde klasse E waar de verschillen beperkt zijn. Elsweide staat met vijftien punten uit tien wedstrijden op de achtste positie en heeft samen met VV Loenermark de meeste doelpunten gescoord (28). Elsweide hervat zondag met een uitwedstrijd tegen SV Broekland de competitie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |