Home Laatste Nieuws Zaterdagteam SC Woezik toont ambities met aanwinst

Zaterdagteam SC Woezik toont ambities met aanwinst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bas Elemans komt volgend seizoen het ambitieuze zaterdagteam van SC Woezik versterken. De 29-jarige aanvallende middenvelder maakt in de zomer een interne transfer binnen de vereniging uit Wijchen, Elemans is nu bezig aan zijn tiende seizoen bij het zondagteam van SC Woezik dat in de eerste klasse speelt.

Wijchenaar Elemans geeft een toelichting op zijn beslissing: ,,Ik kies voor Sc Woezik zaterdag 1 omdat ik al heel veel jongens van dit team ken en ook duidelijk zie dat dit team het afgelopen jaar de stijgende lijn heeft ingezet. Ik zie dat dit team stappen gemaakt heeft en ook nog meer stappen wil gaan zetten en ik wil daar graag mijn bijdrage aan leveren. Ik hoop dat de jongens van zaterdag 1 dit jaar al promoveren en dat we volgend jaar een stabiel team in de derde klasse kunnen worden. Promoveren ze dit jaar niet, dan is de doelstelling voor volgend seizoen om kampioen te worden in de vierde klasse.”

Trainer Wesley Elsing, die onlangs zijn contract met de nummer twee van de vierde klasse A verlengde tot de zomer van 2026, over de aanwinst: ,,Wij zijn zeer blij dat we Bas nu al vast hebben kunnen leggen voor het nieuwe seizoen. Buiten het feit dat hij een versterking voor ons elftal is, laten we ook meteen zien wat de plannen van Sc Woezik zijn voor de komende jaren!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |