Home Laatste Nieuws Derde seizoen voor Vos in Wilp

Derde seizoen voor Vos in Wilp

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bart Vos blijft ook in seizoen 2024/25 de hoofdtrainer van Sportvereniging CCW’16. De trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij de fusieclub uit Wilp en is volgend seizoen dus voor het derde jaar actief op Sportpark d’Olde Leeuwenbarg.

Vorig seizoen beleefde CCW’16 een hoogtepunt in de prille clubgeschiedenis met het eerste kampioenschap. Het eerste seizoen in de vierde klasse verloopt met wisselend succes, CCW’16 na een sterke start met acht punten uit de eerste vier wedstrijden momenteel op de tiende plaats aan de onderkant van de middenmoot in de vierde klasse E.  Zondag hervat CCW’16 de competitie met een lastige uitwedstrijd tegen Albatross.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |