Home Betaald VoetbalDe Graafschap KNVB bestraft De Graafschap met wedstrijd zonder groot deel van publiek

KNVB bestraft De Graafschap met wedstrijd zonder groot deel van publiek

door Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De tuchtcommissie betaald voetbal heeft De Graafschap laten weten dat het gestraft wordt met één wedstrijd zonder groot deel van het publiek. Tijdens het thuisduel met Jong PSV van aanstaande maandag 22 januari moeten de vakken 15 en 16 alsmede de Roodbergentribune (vak 22 tot en met 31) leegblijven.

Straf volgens eis

De straf komt overeen met de eis van de aanklager naar aanleiding van het meermaals ontsteken van vuurwerk tijdens het thuisduel met FC Eindhoven eind oktober. De Graafschap ging hiertegen in beroep.

Deze zaak is behandeld tijdens een zitting van de tuchtcommissie, waarna zij besloten de eis van de aanklager over te nemen. Op de zitting werd ook aangegeven dat de strafkaart van De Graafschap vol zit en er duidelijk bewijs is voor de wanordelijkheden (het afsteken van vuurwerk).

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |