Home Laatste Nieuws Aanvaller uit Derde divisie per direct naar v.v. Hierden

Aanvaller uit Derde divisie per direct naar v.v. Hierden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de jacht op het kampioenschap en de felbegeerde promotie naar de eerste klasse heeft v.v. Hierden de selectie versterkt met Lars van Wetering. De 28-jarige aanvaller komt met onmiddellijke ingang over van Derde divisieclub DVS’33 waar hij nog een contract tot de zomer had. Met Van Wetering wil v.v. Hierden het scorend vermogen in de selectie verder verhogen.

Van Wetering speelde in de jeugd van DVS’33 om na uitstapjes bij VV Nunspeet en FC Horst in 2020 terug te keren in Ermelo. Dit seizoen kwam Van Wetering tot 15 duels in de Derde divisie voor DVS’33, voornamelijk als invaller.

VV Hierden is met 24 punten uit 11 duels de koploper van de tweede klasse H, wel werden de laatste twee wedstrijden voor de winterstop verloren. Zaterdag hervat Hierden de competitie met een uitwedstrijd tegen Nunspeet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |