Home Arnhem 3C: GVA verslaat negental RKTVC

3C: GVA verslaat negental RKTVC

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

GVA heeft woensdagavond de belangrijke inhaalwedstrijd tegen RKTVC met 3-0 gewonnen. Door de overwinning doet de club uit Doornenburg goede zaken in de strijd om handhaving in de derde klasse C en passeert het RKTVC op de ranglijst. Het was de tweede opeenvolgende overwinning voor GVA, vlak voor de winterstop versloeg de ploeg van trainer Roy van der Hoek titelkandidaat Jonge Kracht ook al.

Omdat het veld in Doornenburg onbespeelbaar was, besloot GVA uit te wijken naar het kunstgrasveld van Sportpark van SV Angeren. Bij de bezoekers uit Tiel werden Mexx Uljee en Stefan de Jong (2x geel) met rood van het veld gestuurd waardoor RKTVC de wedstrijd met negen man moest uitspelen.

Stand onderin 3C:
9. DVOL 11.13
10. Eldenia 11.13
11. FC Bergh 10.12
12. GVA 10.10
13. RKTVC 11.9
14. DDV’23 10.6

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 19 januari 2024 - 22:42

Belachelijk dat dit door ging
Het was geen voetbalveld maar een schaatsbaan

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl