App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zes achtste finalisten Achterhoek Cup bekend

Zes achtste finalisten Achterhoek Cup bekend

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dinsdagavond werden de eerste vier duels in de tweede ronde van de Achterhoek Cup gespeeld. Meest opvallende uitslag was de knappe overwinning van eersteklasser RKZVC in Haaksbergen tegen Derde divisieclub HSC’21, Tijs Hoenderboom werd met twee treffers matchwinner. AZSV won pas na shoot-outs van tweedeklasser VVG’25, na negentig minuten was het nog 1-1. Ook bij FC Zutphen-Longa’30 en FC Trias-SDOUC was het tot de laatste minuut spannend en wonnen uiteindelijk de bezoekers.

Tweede ronde Achterhoek Cup:
FC Zutphen- Longa’30 2-3
VVG’25- AZSV 1-1 (0-2)
HSC’21- RKZVC 1-2
FC Trias- SDOUC 1-2

DZC’68 en VIOD zijn vrijgeloot

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |