App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Veensche Boys houdt grootste deel selectie in Nijkerkerveen

Veensche Boys houdt grootste deel selectie in Nijkerkerveen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De technische commissie van de ambitieuze tweedeklasser Veensche Boys heeft laten weten dat het grootste deel van de huidige selectie ook volgend seizoen op Sportpark Nijkerkerveen speelt. Wel werd in een eerder stadium bekend dat de ervaren trainer Erik Assink na dit seizoen afscheid neemt en dat Michael van den Berg, de huidige trainer van FC Breukelen, volgend seizoen zijn opvolger wordt.

Van de selectiespelers vertrekken in principe alleen doelman Jordy Deckers en verdediger Niek van Diermen. Deckers beëindigt zijn spelerscarrière, al blijft de keeper wel lid van Veensche Boys om in noodgevallen een bijdrage te kunnen leveren. Van Diermen gaat elders in een lager vriendenteam voetballen.

Veensche Boys is lijstaanvoerder van de westelijke tweede klasse b en hervat zaterdag de competitie met een topper tegen het als derde geklasseerde CJVV.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |