App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer vv Heukelum vertrekt per direct naar divisieclub

Trainer vv Heukelum vertrekt per direct naar divisieclub

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Heukelum heeft vanmorgen laten weten dat hoofdtrainer Ton Delfgau per direct vertrekt bij de club. De trainer kan aan de slag bij DHSC, de Vierde divisieclub uit Utrecht die vooral bekend staat als de club van Wesley Sneijder.

Het bestuur van vv Heukelum heeft na overleg besloten Delfgou de ruimte te geven voor deze sportieve verbetering, dinsdagavond nam de trainer afscheid van de spelersgroep. Heukelum gaat in eerste instantie proberen de openstaande functie intern op te lossen.

Heukelum is momenteel de nummer dertien en laatst van de zuidelijke derde klasse D. Zaterdag wordt de competitie hervat met een uitduel tegen VV Woudrichem.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |