App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Rood Wit verrast met twee winterversterkingen

Rood Wit verrast met twee winterversterkingen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de strijd om handhaving in de vierde klasse D heeft Rood Wit de selectie met twee spelers versterkt. De club uit Groesbeek kan per direct beschikken over aanvaller Joel Tshibamba en de multifunctionele Sherdeny Zimmerman.

Mede vanwege een gesprek aan speeltijd stopte de 35-jarige Joel Tshibamba in de winterstop bij tweedeklasser Achilles’29. De aanvaller voetbalde in het verleden onder meer bij N.E.C., TOP Oss en Lech Poznan. Sherdeny Zimmerman stapte in de winterstop over van tweedeklasser V.V. Maarssen naar Rood Wit en was in het verleden onder meer actief voor DOVO en VV Veenendaal. Zimmerman is zowel in de verdediging als op het middenveld inzetbaar.

De nieuwe trainer Rutger Schuijffel hoopt zondag zijn eerste officiële wedstrijd bij Rood Wit te coachen wanneer concurrent RODA’28 op bezoek komt in Groesbeek.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |