Home Arnhem RKHVV vindt versterking bij ESA

RKHVV vindt versterking bij ESA

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sten Bonekamp maakt na dit seizoen de overstap van ESA naar RKHVV. De 21-jarige Arnhemmer was vorig seizoen al bijna wekelijks een van de uitblinkers bij de Arnhemse derdeklasser maar koos voor nog een extra seizoen op Sportpark Rijkerswoerd. ESA staat dit seizoen op de twaalfde en voorlaatste positie in de derde klasse A, RKHVV is de koploper van de eerste klasse G. Eerder maakte ook Tom Tirasolej de overstap van ESA naar RKHVV.

Bonekamp kan zowel centraal in de verdediging als op het middenveld spelen en stond in de belangstelling van meerdere clubs in de regio. Voor RKHVV is Bonekamp de eerste versterking voor volgend seizoen.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |