Home Arnhem Oud-prof en clubman nieuwe trainer Columbia

Oud-prof en clubman nieuwe trainer Columbia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jop van der Linden wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van a.v.v. Columbia. Voor de 33-jarige oud-prof is de Apeldoornse tweedeklasser zijn eerste club als hoofdtrainer. Op Sportpark De Winkewijert wordt Van der Linden de opvolger van Marco Onderberg die na 27 jaar zijn trainerscarrière bij Colombia wil afsluiten met handhaving. Momenteel staat Columbia op de tiende positie in de tweede klasse G.

Van der Linden voetbalde in de jeugd van Columbia toen hij gescout werd door Vitesse, waarna de linksbenige centrale verdediger bij AGOVV, Helmond Sport, Go Ahead Eagles, AZ, Willem II en FC Sydney een mooie carrière als voetballer had voordat hij, mede vanwege een blessure, zijn voetballoopbaan bij zijn Columbia afsloot.

Op de website van Columbia geeft Van der Linden een reactie:  “Voor mij is het een mooie vervolgstap in mijn nog prille trainerscarrière. Ik ben bij de club begonnen met voetballen, teruggekomen in het 1e elftal en dan nu het hoofdtrainerschap. Ik weet een hoop van Columbia en heb bij de club als (jeugd)speler mooie successen gekend. Hopelijk nu als trainer ook!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |