Home Laatste Nieuws Maurice de Ruiter heeft snel nieuwe club gevonden

Maurice de Ruiter heeft snel nieuwe club gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
2 reacties

Begin januari werd bekend dat Maurice de Ruiter per direct zou stoppen bij Tweede divisieclub SV Spakenburg omdat het voetballen op topniveau lastig te combineren is met werk en privé. De 32-jarige aanvaller uit Harderwijk heeft met VVA Achterberg inmiddels een nieuwe club gevonden. Bij de tweedeklasser uit Achterberg was behoefte aan scorend vermogen nadat spits Rick Degenaar geblesseerd wegviel.

De Ruiter maakte in het verleden onder meer furore bij Zwart Wit’63, DVS’33 en Sparta Nijkerk en kwam ook uit voor Go Ahead Eagles en IJsselmeervogels. VVA Achterberg is de nummer acht van de westelijke tweede klasse B. De Ruiter is per direct speelgerechtigd en kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen VV Lunteren zijn debuut maken.

 

Reageer op dit artikel

2 reacties

Evert 17 januari 2024 - 16:42

Welkom bij vva Maurice

Reply
Superkous 17 januari 2024 - 20:39

Glory hunter

Reply

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |