Home Laatste Nieuws Lunteren haalt sterkhouder van concurrent

Lunteren haalt sterkhouder van concurrent

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tweedeklasser Lunteren heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Rob van Eem. De 27-jarige Van Eem speelt nu bij concurrent Valleivogels en is als verdediger en middenvelder inzetbaar. Van Eem voetbalde in het verleden ook bij SVL Langbroek en SDV Barneveld en speelt momenteel bij ZVV Ede op het hoogste nationale zaalvoetbalniveau.

Van Eem geeft op de Facebook-pagina van Lunteren een toelichting op zijn beslissing om naar Lunteren te vertrekken: “Het eerste gesprek met de TC van VV Lunteren was al zeer positief. Toen bekend werd wie de nieuwe trainer werd heb ik daar ook nog goed gesprek mee gehad. Het lijkt mij mooi om onderdeel uit te maken van VV Lunteren. De ambitie die de club uitspreekt om volgend seizoen mee te doen voor de top 3, is ook een ambitie die bij mij past.”

Lunteren is momenteel de nummer negen van de westelijke tweede klasse B, met twee punten minder staat Valleivogels op de twaalfde positie. Op 13 april staat Valleivogels-Lunteren op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |