App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Keizer vierde versterking voor MASV

Keizer vierde versterking voor MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kane Keizer maakt na dit seizoen de overstap van eersteklasser Duno naar Vierde divisieclub MASV. De aanvallende middenvelder uit Arnhem is na Gianluca van der Wulp (VV Dieren), Djordy de Lorme (De Treffers) en Marley Ibrahim (TEC) de vierde versterking voor de Arnhemse club.

De 23-jarige Keizer voetbalde in de jeugd van ESA en De Graafschap om via SML bij De Treffers tot vier wedstrijden in de Tweede divisie te komen. Omdat een definitieve doorbraak op Sportpark Zuid uitbleef, vertrok de sierlijke middenvelder in de winterstop van seizoen 21/22 naar Achilles’29. Keizer is bezig aan zijn tweede seizoen bij Duno en was dit seizoen driemaal doeltreffend voor de club uit Doorwerth.

MASV verraste eerder deze week met de komst van Johnatan Opoku die per direct voor het team van trainer Dennis van Beukering gaat spelen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |