Home Laatste Nieuws Trainer WSV vertrekt naar divisieclub

Trainer WSV vertrekt naar divisieclub

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Richard Karrenbelt vertrekt na dit seizoen alweer bij WSV. De Apeldoornse trainer maakt een mooie promotie en is volgend seizoen hoofdtrainer van VV Staphorst, de huidige nummer dertien van de Derde divisie A. WSV is de procedure om een nieuwe hoofdtrainer aan te trekken inmiddels gestart.

Karrenbelt was dit seizoen teruggekeerd bij WSV, de club waar hij al eerder vijf seizoenen trainer was. Voordat de trainer in 2023 terugkwam op Sportpark De Voorwaarts was hij trainer bij SDC Putten, SC Genemuiden, csv Apeldoorn, ONS Sneek, SV Urk en WHC Wezep. WSV presteert dit seizoen met een zesde plaats in de eerste klasse G boven verwachting en heeft met tien tegentreffers een van de minst gepasseerde defensies van de competitie.

Op de website van VV Staphorst geeft Karrenbelt een reactie op zijn beslissing:

Richard Karrenbelt: “vv Staphorst is voor mij als trainer van andere clubs altijd een geweldige tegenstander geweest. De club ademt voetbal en de beleving is zoals je het graag wil zien op amateurniveau. vv Staphorst past voor mij perfect in het rijtje van vergelijkbare (dorp)clubs als Sv Urk en SC Genemuiden waar ik altijd met veel plezier heb gewerkt. Ik heb in het verleden wel vaker gezegd dat ik graag nog eens trainer bij vv Staphorst zou willen zijn. Ik ben dan ook erg blij dat dit nu mag gaan gebeuren. Na het eerste contact zijn er meerdere fijne gesprekken geweest met de TC en ook met een afvaardiging van de 1e selectie, wat mij persoonijk nog enthousiaster heeft gemaakt. Ik kijk dan ook enorm uit naar een fijne samenwerking met de mensen binnen de club, mijn spelers en de supporters. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |