App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talentvolle aanvaller keert terug bij SDV Barneveld

Talentvolle aanvaller keert terug bij SDV Barneveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jay Taribuka keert volgend seizoen weer terug bij SDV Barneveld. De 21-jarige aanvaller doorliep de gehele jeugdopleiding bij de Vierde divisieclub in Barneveld om in de zomer van 2021 de overstap te maken naar RODA’46. Taribuka is bezig aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht van de eersteklasser uit Leusden om vanaf de zomer weer op Sportpark Norschoten te gaan voetballen. Taribuka kan op meerdere posities voorin spelen.

Verder maakte SDV Barneveld bekend dat Rico Kuijt ook volgend seizoen blijft, de 25-jarige aanvallende middenvelder is daarmee de dertiende speler die door de technische commissie van de zaterdagclub uit Barneveld is vastgelegd.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |