Home Laatste Nieuws Sterkhouder vertrekt bij SDC Putten

Sterkhouder vertrekt bij SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vincent ter Burg is bezig aan zijn zesde en laatste seizoen bij eersteklasser SDC Putten. De 30-jarige defensieve middenvelder verhuisde naar Zandvoort en komt volgend seizoen uit voor Vierde divisieclub VV SJC uit Noordwijk. Ter Burg maakte in 2018 samen met Kevin van der Vlag de overstap van asv Dronten naar SDC Putten en groeide uit tot een zeer gewaardeerde speler op Sportpark Putter Eng.

Op de website van SDC Putten geeft Vincent ter Burg een toelichting: “Na 6 geweldige jaren is het door een veranderde woonsituatie en de daarbij horende reistijd, tijd voor een nieuwe uitdaging! Deze heb ik gevonden bij SJC Noordwijk. Nu wil ik het seizoen en de afgelopen jaren goed afsluiten, ik ga er samen met de ploeg alles aan doen om SDC Putten terug te krijgen naar het niveau waar het thuis hoort!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |