Home Arnhem ESA heeft de opvolger van Marco Bosch gevonden

ESA heeft de opvolger van Marco Bosch gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Marc Bronkhorst wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van ESA. Bij de Arnhemse derdeklasser wordt Bronkhorst de opvolger van Marco Bosch die na dit seizoen overstapt naar RKSV Driel. Bronkhorst is momenteel assistent-trainer van eersteklasser Duno en was in het verleden onder meer trainer van het tweede, jeugdcoördinator  en jeugdtrainer bij ESA.

Voor de 47-jarige Bronkhorst is ESA na Arnhemia zijn tweede club als hoofdtrainer, verder was de Arnhemmer assistent-trainer van VVO en is hij nu aan zijn tweede seizoen in Doorwerth bezig. Bronkhorst is blij met zijn nieuwe club: ,,Het verhaal van de mensen van de club die ik gesproken heb, spreekt me aan waardoor ik graag de uitdaging aan ga om hoofdtrainer te worden bij ESA. In het verleden heb ik verschillende functies binnen de club bekleed, de club ESA ken ik goed en het is en blijft een vereniging met veel mogelijkheden en potentieel. Ik wil graag een waardevolle bijdrage leveren aan de sportieve ontwikkeling van de club. Bij Duno heb ik de afgelopen seizoenen zeer prettig gewerkt, een fijne club met een enorm spelerspotentieel waar ik me als trainer goed heb kunnen ontwikkelen.”

ESA hervat zaterdag de competitie met een uitwedstrijd in Westervoort tegen concurrent AVW’66. ESA staat momenteel op de twaalfde en voorlaatste positie in de derde klasse A.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |