App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Duno haalt aanvaller van competitiegenoot

Duno haalt aanvaller van competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Cengizhan Genc speelt volgend seizoen bij eersteklasser Duno. De 20-jarige buitenspeler uit Deventer is bezig aan zijn derde seizoen bij competitiegenoot Voorwaarts Twello. In zijn eerste volledige seizoen in de hoofdmacht bij Voorwaarts was de behendige aanvaller vorig jaar goed voor dertien competitiegoals in de eerste klasse. Genc voetbalde in het verleden ook bij Schalkhaar.

Duno maakte eerder bekend dat aanvoerder Jardell Kruidbos en Niels Willems volgend seizoen ook op Sportpark De Waaijenberg spelen. Duno gaat komend weekend op trainingskamp naar Barcelona en hervat op 27 januari de competitie tegen het Voorwaarts Twello van aanwinst Genc.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |