Home Achterhoek Weinig beweging in trainerscarrousel vijfde klasse D

Weinig beweging in trainerscarrousel vijfde klasse D

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Driekwart van de verenigingen in de vijfde klasse D heeft volgend seizoen dezelfde trainer voor de groep staan als dit jaar. Bij RKPSC en SV Gelders Eiland is de zoektocht naar een nieuwe trainer gestart, bij ons is nog geen informatie over SDZZ bekend.

Bij de top vijf van de huidige stand heeft de trainer inmiddels verlengd voor volgend seizoen: SV Nijmegen (Nordin Kerkri), SV Loil (Tom Gieling), SV Loo (Pim Scholten), vv Montferland (Jeroen Tacke) en ’t Peeske (Wim Pol). Daarbij de kanttekening dat Scholten, Tacke en Pol pas aan hun eerste seizoen bij hun huidige club voor de groep staan. Ook SV Babberich (Harry Fontein), WVW (Michel van Sommeren), SC EDS (John Willems) en Eendracht Arnhem (Samir Yazilitas) hebben volgend seizoen dezelfde hoofdtrainer. Of Berat Sasmaz komend seizoen nog steeds trainer is van SDZZ is ons onduidelijk.

Bij RKPSC en SC Gelders Eiland werd afgelopen maanden duidelijk dat de huidige trainer vertrekt. Wouter Elbers maakte in december zijn aanstaande vertrek uit Pannerden bekend en wordt volgend seizoen trainer van BVC’12. Bij Gelders Eiland werd eind november in goed overleg besloten dat Gerben Matser volgend seizoen een opvolger krijgt op het Toon van Uden Sportpark.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |