Home Arnhem VVO verslaat ESA in finale Zilveren Bal (foto’s)

VVO verslaat ESA in finale Zilveren Bal (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

VVO is zondag winnaar geworden van het eigen Zilveren Bal-toernooi. In de finale op De Pinkenberg werd de Arnhemse derdeklasser ESA met 3-1 verslagen. Voor rust was ESA beter, na rust had VVO een overwicht. Met een prachtig schot van grote afstand opende Luuk Oortgiesen de score, Dario van Hoften scoorde de gelijkmaker. In de tweede helft besliste VVO met een benutte penalty van Kay van Huet en een goal van de talentvolle Kako Kheder de wedstrijd: 3-1. De Paasberg won de troostfinale met 2-1 van GVA.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |