Home Laatste Nieuws Twee extra seizoenen Van der Hoop in Apeldoorn

Twee extra seizoenen Van der Hoop in Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Djordi van der Hoop is ook de komende twee seizoenen de hoofdtrainer van derdeklasser Robur et Velocitas. Ook het contract met assistent-trainer en clubman Stephan Panman is verlengd tot de zomer van 2026. Voor de 26-jarige Van der Hoop is Robur et Velocitas na Sportclub Brummen zijn tweede club als hoofdtrainer.

Van der Hoop is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark Kerschoten en de prestaties zijn uitstekend: Robur et Velocitas is met een achterstand van drie punten op koploper AZC de nummer twee van de derde klasse B. Zondag hervat Robur et Velocitas de competitie thuis met een topper tegen het als derde geklasseerde Witkampers.

Na dit seizoen maakt de Apeldoornse club de switch van de zondag naar de zaterdag.

 

Op de website van Robur et Velocitas staat onderstaande toelichting:

Tijdens de prijsuitreiking van het ‘Robur et Velocitas Van Reekum Wintertoernooi’ hebben hoofdtrainer Djordi van der Hoop en assistent-trainer Stephan Panman hun contract met twee seizoenen verlengd. Djordi en Stephan zijn allebei bezig aan hun eerste seizoen bij Robur et Velocitas. Na 11 wedstrijden staat het eerste elftal op de tweede plek in de 3de Klasse B. Ook is het elftal nog actief in de beker. Iedereen is erg benieuwd wat het komend halfjaar gaat brengen. Het zal voor Robur et Velocitas het laatste gedeelte zijn op de zondag. Vanaf seizoen 2024/2025 zal het eerste elftal uit gaan komen op de zaterdag.

De combinatie van de personen Djordi en Stephan is een mooie mix. Djordi is een jonge bevlogen hoofdtrainer, Stephan zorgt met zijn ervaring en karakter voor rust. Daarnaast is Stephan een Roburiaan en bewaakt hij daarmee de cultuur van de club.

Ondersteuner hoofdbestuur technische zaken Ewald de Boer: ‘Wij zijn enorm blij dat wij met Djordi en Stephan het contract met twee jaar hebben kunnen verlengen. De ontwikkeling van het team het afgelopen half jaar met daarbij de ontwikkeling bij zowel oudere als jongere spelers heeft bij ons de doorslag gegeven om de contracten met twee jaar te verlengen. Wij zijn er ook trots op dat enkele eigen opgeleide jeugdspelers ingepast zijn in het elftal en dat een aantal anderen daar steeds dichterbij komt. Djordi, Stephan en de andere stafleden hebben daar een voorname rol in.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |