Home Arnhem Sportclub Bemmel haalt nieuwe trainer bij competitiegenoot

Sportclub Bemmel haalt nieuwe trainer bij competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Luuk Maes is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Bemmel meldt De Gelderlander. Bij de eersteklasser uit Bemmel wordt Maes de opvolger van Rob Bouman die volgend seizoen trainer van Achilles’29 is.

Een week geleden werd bekend dat Maes na dit seizoen vertrekt bij Sportclub Woezik. De 52-jarige oud-prof is bezig aan zijn tweede seizoen in Wijchen, daarvoor was hij acht jaar trainer bij BVC’12. Zowel SC Woezik als Sportclub Bemmel staan in de onderste regionen van de eerste klasse G en zijn concurrenten in de strijd tegen degradatie naar de tweede klasse. Zondag 25 februari wordt op Sportpark Noord in Wijchen de tweede ontmoeting tussen Woezik en Bemmel gespeeld, op de eerste speeldag werd het op Sportpark Ressen 2-2.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |