Home Arnhem Duno verliest oefenduel van Sporting Martinus (foto’s)

Duno verliest oefenduel van Sporting Martinus (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Duno heeft zaterdagmiddag in Ellecom de eerste oefenwedstrijd van 2024 verloren. Op Sportpark EDS in Ellecom was Sporting Martinus met 1-2 te sterk. De roodgele formatie uit Amstelveen was op trainingskamp in Hoenderloo en gaan aan de leiding in de tweede klasse. Halverwege was het 0-1 dankzij een prachtige vrije trap van Chivu Gathier. Na rust scoorde Duno-aanvoerder Jardell Kruidbos de gelijkmaker waarna Jay Day de winnende goal scoorde: 1-2.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |