Home Achterhoek AD’69 heeft nieuwe trainer voor herstart gevonden

AD’69 heeft nieuwe trainer voor herstart gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Hans van Braak is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van AD’69 wanneer de Aaltense zondagclub weer met een eerste elftal aan de competitie deel gaat nemen. Vanwege personele problemen moest AD’69 het eerste elftal dit seizoen terugtrekken, maar de vereniging uit Aalten is hoopvol om volgend seizoen om met een nieuwe hoofdmacht in de vijfde klasse te gaan beginnen.

Hans van Braak was in het verleden zowel speler van het eerste van AD’69 als jeugdtrainer en trainer van het tweede op Sportpark Zuid. Daarnaast was Van Braak hoofdtrainer van Sportclub Meddo en KSV Vragender.

Op de Facebook-pagina van AD’69 staat onderstaande toelichting:
Hans van Braak nieuwe hoofdtrainer AD’69.

Afgelopen jaar hebben we ons eerste elftal in verband met personele problemen niet kunnen inschrijven. Dit is een enorm gemis voor onze club. Ons streven is om binnenkort weer een hoofdmacht te kunnen presenteren en komend seizoen weer deel te nemen aan de competitie. We hebben al diverse toezeggingen van spelers en meerdere gesprekken zullen komende weken nog plaatsvinden. Naast spelers is er natuurlijk ook een technische staf nodig.
Inmiddels zijn de gesprekken met een hoofdtrainer afgerond. Mocht het ons lukken weer genoeg spelers op de been te krijgen zal Hans van Braak de hoofdtrainer worden. Hans is geen onbekende in het amateurvoetbal in de Achterhoek. Na jaren in de hoofdmacht van AD’69 te hebben gespeeld begon Hans zijn trainerscarrière als jeugdtrainer bij AD’69. Hierna maakte hij de overstap naar het tweede elftal van de club. Na enkele jaren het tweede elftal getraind te hebben ging hij naar Spcl. Meddo en daarna KSV uit Vragender. Bij beide clubs was hij hoofdtrainer. Wij zijn ontzettend blij dat Hans deze taak op zich wil nemen en wensen hem op voorhand al veel succes.
Het bestuur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |