App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zesde seizoen John Willems bij EDS

Zesde seizoen John Willems bij EDS

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties EDS- Eendracht Arnhem

John Willems is ook volgend seizoen trainer van SC EDS. De oud-prof uit Rheden begon in de zomer van 2019 bij de zondagclub uit Ellecom, zodat volgend seizoen alweer het zesde jaar voor Willems in Ellecom gaat worden. EDS bestaat in 2025 tachtig jaar en de vijfdeklasser gaat het jubileumjaar dus met Willems als trainer in.

Na de promotie in 2022 en de degradatie in 2023 kent EDS tot op heden een wat teleurstellend seizoen, mede door de nodige personele problemen. EDS staat op dit moment op de tiende positie in de vijfde klasse D, met maar twaalf gescoorde doelpunten in elf wedstrijden. Vandaag oefent EDS tegen derdeklasser GSV’38, pas op 4 februari hervat de club uit Ellecom de competitie met een thuisduel tegen SV Loil.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |