App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Terschuurse Boys toernooiwinnaar in Stroe

Terschuurse Boys toernooiwinnaar in Stroe

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Terschuurse Boys heeft zaterdag de PUUR TOP Totaal Cup in Stroe gewonnen. In de finale van het toernooi was de derdeklasser uit Terschuur met 2-3 te sterk voor het organiserende Stroe. SDS’55 werd derde door de troostfinale met 2-0 van VV Barneveld te winnen.

Op Sportpark De Bosrand in Stroe werden in totaal vier wedstrijden van 2 x 25 minuten gespeeld. Terschuurse Boys was de enige derdeklasser, Stroe, VV Barneveld en SDS’55 komen een klasse lager uit. In de halve finale had Terschuurse Boys eerder op de dag al met 3-2 van VV Barneveld gewonnen. Stroe bereikte de finale door de strafschoppen beter te nemen dan SDS’55 nadat de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel was geëindigd.

  1. Terschuurse Boys
  2. Stroe
  3. SDS’55
  4. VV Barneveld

Reageer op dit artikel

1 reacties

Dirk van Manen. 14 januari 2024 - 16:05

Mooie voetbalmiddag; leuk voetbal,prima scheidsrechters en prachtige entourage bij de vv Stroe.

Reply

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |