Home Arnhem MASV versterkt zich per direct met Opoku

MASV versterkt zich per direct met Opoku

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

MASV heeft de selectie per direct versterkt met Johnatan Opoku. De 33-jarige aanvallende middenvelder speelde 66 duels in de Eredivisie en 239 duels in de Keuken Kampioen divisie en is de gewenste aanvallende versterking die de Arnhemse Vierde divisieclub moet helpen in de strijd om handhaving.

Opoku speelde in het verleden onder meer voor FC Zutphen, VDZ, Rheden, RKHVV, Veendam, TOP Oss, VVV Venlo en De Graafschap en was voor het laatst actief bij FC Jeddah in Saudi-Arabië. Technisch manager Jaimy Vahlkamp is blij met zijn aanwinst: ,,Opoku heeft een bak aan ervaring met 300 wedstrijden in het betaald voetbal met 77 goals. Ik heb zelf met Johnatan gespeeld bij RKHVV en we hebben altijd contact gehouden. Hij kan bij ons op het middenveld en in de aanval spelen. Opoku heeft afgelopen seizoen nog bij FC Jeddah gespeeld en is sindsdien transfervrij en kon uit meerdere clubs kiezen, maar de reisafstand en het aantal verplichte trainingen per week waren ook overwegingen. Johnatan wil zich nu op zijn maatschappelijke carrière richten en dat is mooi te combineren met MASV, een mooie versterking voor ons!”

Reageer op dit artikel

1 reacties

EK 14 januari 2024 - 17:38

Wat een cultuur shock zal dat zijn. Van het geheel onthoudende Saoedi Arabië naar het feest bij MASV. Knap binnen gehaald. Hoop dat ie het goed zal doen.

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |