App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Acht spelers verlengen bij DTS Ede

Acht spelers verlengen bij DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Eersteklasser DTS Ede heeft acht spelers van de huidige selectie vastgelegd voor volgend seizoen. Het betreft doelman Robin Franken, de verdedigers Ko Snel, Manell Matulessy, Chiel Willems en Joël van Wijk, de middenvelders Hidde Eshuis en Sijn Homburg en aanvaller Jesse Buikema.

DTS Ede verlengde eerder het contract met hoofdtrainer Arnold Brehler tot de zomer van 2026 en bereid zich momenteel in het Spaanse Marbella voor op de tweede seizoenshelft. Met negentien punten uit tien wedstrijden is DTS Ede de nummer vier van de eerste klasse G. Zaterdag 20 januari wordt de competitie hervat met de topper tegen csv Apeldoorn om Sportpark Inschoten.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |