App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van den Berg per direct weg bij Valleivogels

Van den Berg per direct weg bij Valleivogels

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Valleivogels heeft laten weten dat Aad van den Berg per direct vertrekt bij de tweedeklasser uit Scherpenzeel. De taken van de trainer worden de rest van het seizoen overgenomen door Alex van Ginkel en Harold Valkenburg. Zij stonden zaterdagmiddag in de oefenwedstrijd tegen SO Soest (1-1) al direct voor de groep.

Het vertrek van Van den Berg is het derde deel van de trainerssoap bij Valleivogels. 15 november verlengde de trainer zijn contract bij Valleivogels tot de zomer van 2025. 20 december werd echter bekend dat Van den Berg na dit seizoen toch zou vertrekken bij Valleivogels omdat hij een extra seizoen op Sportpark De Bree West toch niet verstandig vond. Een kleine vier weken later volgt dus een direct vertrek bij de nummer twaalf van de westelijke tweede klasse B.

Zaterdag hervat Valleivogels de competitie met een lastige uitwedstrijd tegen Nieuw Utrecht.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |