Home Laatste Nieuws SV Nijmegen verlengt met succesvolle trainer

SV Nijmegen verlengt met succesvolle trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nordin Kerkri is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Sportvereniging Nijmegen. Het bestuur van de koploper van de vijfde klasse D geeft aan dat zowel spelers als club blij zijn met het aanblijven van de trainer. De Nijmeegse club hoopt zo snel mogelijk een stabiele vierdeklasser te worden en acht Nordin Kerkri daar de juiste persoon voor.

Kerkri was eerst speler en assistent-trainer en is bij de Nijmeegse zondagclub de afgelopen jaren doorgegroeid naar hoofdtrainer. Met vijfentwintig punten uit negen wedstrijden is SV Nijmegen de trotse lijstaanvoerder met een voorsprong van vijf punten op eerste achtervolger SV Loil. Nadat de eerste acht wedstrijden werden gewonnen, werd op de laatste speeldag van 2023 tegen vv Montferland voor het eerst gelijkgespeeld (0-0).

Zondag 21 januari hervat SV Nijmegen op het eigen Sportpark Zuid Oost de competitie met de topper tegen SV Loil.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |