App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDC Putten bekert verder na makkelijke zege

SDC Putten bekert verder na makkelijke zege

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDC Putten heeft zich dankzij een eenvoudige 0-3 overwinning op RKSV Bornerbroek geplaatst voor de vierde ronde van de oostelijke districtsbeker. In de volgende ronde speelt SDC Putten een uitwedstrijd in Vriezenveen tegen eersteklasser DOS’37.

Op Sportpark ’t Broek had SDC Putten weinig moeite met vierdeklasser RKSV Bornerbroek en stond het ondanks een enorm veldoverwicht halverwege pas 0-1 voor de bezoekers uit Putten door een goal van Hansen. In de tweede helft liep het team van trainer Kwadjo Boateng uit naar de 0-3 eindstand door doelpunten van Schuin en Achefay. In de vorige bekerrondes had SDC Putten ook al eenvoudig met 7-0 van DVC Dedemsvaart en met 12-0 van KCVO gewonnen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |