Home Laatste Nieuws VEVO legt nieuwe trainer voor twee jaar vast

VEVO legt nieuwe trainer voor twee jaar vast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Anton van Noorel

Kristian Oude Voshaar is de komende tweede seizoenen hoofdtrainer van VEVO. Bij de vierdeklasser uit Veessen wordt Oude Voshaar de opvolger van Alex Hengeveld die Sportpark De Noord na twee seizoenen achter zich zal laten.

De 38-jarige Oude Voshaar is op dit ogenblik trainer van het tweede elftal van v.v. Nieuwleusen en is daarnaast actief als trainer bij de KNVB en als jeugdscout bij Heracles/FC Twente en analist bij Almere City, daarnaast was hij al jeugdtrainer van SV Epe, WWNA, Enter Vooruit en ASV’57. Voor de inwoner van Epe wordt VEVO zijn eerste club als hoofdtrainer. Dat er direct gekozen is voor een contract tot de zomer van 2026 geeft aan dat beide partijen vol vertrouwen aan de samenwerking gaan beginnen.

VEVO is op dit moment met twaalf punten uit elf wedstrijden de nummer tien van de vierde klasse B. De tweede competitiehelft zal voor de dorpsclub uit de gemeente Heerde in het teken staan van handhaving in de vierde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |