App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Middenvelder Sportclub Bemmel vertrekt naar derdeklasser

Middenvelder Sportclub Bemmel vertrekt naar derdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Max Roelofs vertrekt na dit seizoen bij Sportclub Bemmel meldt De Gelderlander. De 24-jarige middenvelder keert volgend seizoen terug bij derdeklasser Jonge Kracht. In 2020 vertrok Roelofs uit Huissen om bij de eersteklasser uit Bemmel op zoek te gaan naar zijn plafond.

Bij titelkandidaat Jonge Kracht sluit bovendien de 26-jarige Luke Roelofs per direct aan bij de trainingen van Gerrit-Jan Barten. Volgens De Gelderlander zal de aanvaller normaal gesproken pas volgend seizoen in wedstrijdverband voor de Huissense zondagclub uitkomen, al is hij wel direct speelgerechtigd. Luke Roelofs maakte in 2018 de overstap van Jonge Kracht naar Sportclub Bemmel, maar stopte in 2022 vanwege drukke werkzaamheden met voetbal.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |