App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws MASV verlengt met twaalf spelers

MASV verlengt met twaalf spelers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De technische commissie van MASV heeft twaalf spelers van de huidige selectie ook vastgelegd voor volgend seizoen. De Vierde divisieclub uit Arnhem had eerder al Gianluca van der Wulp (VV Dieren), Djordy de Lorme (De Treffers) en Marley Ibrahim (TEC) binnen gehaald.

Trainer Dennis van Beukering kan volgend seizoen ook beschikken over de keepers Stéfan de Wolf en Dennis Amati, de verdedigers Yancey Baars, Eelco Mostert en Joey van Beukering, de middenvelders Baggio Wallenburg. Tijn Gerritsen en Fedor Venema en de aanvallers Youri Roseboom, Donovan van Hesse, Justin Paal en Krijn Meeuwsen.

Het als MASV elfde geklasseerde MASV hervat zondag 21 januari de Vierde divisie D met een lastige uitwedstrijd tegen Rohda Raalte.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |