App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Harry Fontein blijft SV Babberich trouw

Harry Fontein blijft SV Babberich trouw

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Harry Fontein is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Sportvereniging Babberich. De clubman uit Babberich begon dit seizoen als opvolger van Albert Kemperman op Sportpark De Buitenboom en de samenwerking bevalt zo goed dat een contractverlenging tot de zomer van 2025 een logisch vervolg is.

Na een ijzersterke competitiestart met het maximale aantal punten na drie wedstrijden is SV Babberich door de nodige blessures teruggevallen naar de achtste positie in de vijfde klasse D met elf punten uit negen wedstrijden. Zondag 21 januari hervat Babberich de competitie met een uitwedstrijd in Aerdt tegen SV Gelders Eiland.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |