Home Laatste Nieuws Germania stelt opvolger Queens aan

Germania stelt opvolger Queens aan

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tonnie Heijmans is de rest van het seizoen hoofdtrainer van Germania. Bij de vierdeklasser uit Groesbeek wordt Heijmans de opvolger van Henny Queens die in december per direct vertrok van Sportpark Noord vanwege onvrede over het uitblijven van contractverlenging. Eerder wist Germania de ervaren Willie Willems al te strikken als trainer voor het volgende seizoen.

Heijmans is een 62-jarige clubman van Germania die zowel als speler van het eerste elftal, jeugdtrainer, trainer van het eerste zaterdagteam en het tweede elftal van Germania zijn sporen binnen de vereniging ruimschoots verdiend heeft. Ook was Heijmans trainer van Vianen Vooruit en DVSG.

Germania hoopt het winterkampioenschap van de vierde klasse D in de tweede seizoenshelft een vervolg te geven met het kampioenschap en promotie naar de derde klasse. Eerste achtervolgers SC Millingen en SV Angeren hebben een achterstand van zeven verliespunten. Zondag 21 januari hervat Germania de competitie met een thuisduel tegen SV Blauw Wit.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |