App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws BVC’12 heeft opvolger Cornelissen gevonden

BVC’12 heeft opvolger Cornelissen gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wouter Elbers wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van BVC’12. Bij de vierdeklasser uit Beek-Ubbergen wordt Elbers de opvolger van Maarten Cornelissen die begin december liet weten Sportpark BVC na twee seizoenen te verlaten.

Elbers is op dit bezig bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van zondagclub RKPSC. De 32-jarige trainer uit Doornenburg liet begin december het bestuur van de vijfdeklasser uit Pannerden weten dat hij na twee jaar op Sportpark De Pauwengaard op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. Elbers was eerder ook bij GVA en De Bataven als trainer werkzaam.

BVC’12 staat met vijftien punten uit tien wedstrijden op de achtste positie in de vierde klasse A.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |