Home Achterhoek ZZC’20 heeft nieuwe trainer gevonden

ZZC’20 heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Koen Stein wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van derdeklasser ZZC’20. Bij de fusieclub uit Zelhem wordt Stein de opvolger van Henry Golstein. De 36-jarige Stein is momenteel assistent-trainer van Michel Feukkink bij Warnsveldse Boys. Het bestuur van ZZC’20 geeft aan dat na diverse gesprekken met spelers, staf en kaderleden de overtuiging bestaat dat de voetbalvisie, speelwijze en omgang met spelers/stafleden van de nieuwe trainer een uitstekende match gaat vormen met de club.

Voor Koen Stein wordt ZZC’20 zijn eerste club als hoofdtrainer. Stein woont in Hummelo en volgt momenteel de UEFA B cursus in combinatie met het assistent-trainerschap bij derdeklasser Warnsveldse Boys.

Met zeven punten uit negen wedstrijden staat ZZC’20 momenteel op nacompetitieplek tien in de derde klasse A. Met slechts zeven gescoorde doelpunten is vooral het scorend vermogen een flink verbeterpunt voor de tweede seizoenshelft. Zaterdag hervat ZZC’20 met een thuiswedstrijd op Sportpark De Pluimerskamp tegen Groen Wit’62 de competitie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |