App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zaterdag leuk regionaal toernooi bij VV Stroe

Zaterdag leuk regionaal toernooi bij VV Stroe

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Komende zaterdag wordt er op Sportpark de Bosrand in Stroe gestreden om de PUUR TOP Totaal Cup. Naast vierdeklasser VV Stroe doen ook derdeklasser Terschuurse Boys en de vierdeklassers SDS’55 en VV Barneveld mee aan het toernooi.

De wedstrijden duren twee keer 25 minuten en bij een gelijke stand volgt een strafschoppenserie. Het toernooi begint met het duel tussen Stroe en SDS’55 en de ontmoeting tussen VV Barneveld en Terschuurse Boys. De winnaars treffen elkaar om 14:45 in de finale, op veld twee staat tegelijkertijd de troostfinale op het programma.

Zaterdag 13 januari:

13:30 Stroe- SDS’55
13:30 Terschuurse Boys- VV Barneveld

14:45 finale en troostfinale

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |