Home Laatste Nieuws Vierde jaar voor Van de Hel in Klarenbeek

Vierde jaar voor Van de Hel in Klarenbeek

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martijn van de Hel heeft zijn contract met SC Klarenbeek verlengd tot de zomer van 2025. De trainer uit Apeldoorn begon in 2021 op Sportpark De Pauw in Klarenbeek nadat hij eerder onder meer trainer van Eerbeekse Boys en VVO was. Van de Hel krijgt in zijn vierde seizoen bij de vierdeklasser uit Klarenbeek versterking van Marc Bouwman die als assistent-trainer is aangesteld.

Met zestien punten uit elf wedstrijden staat SC Klarenbeek op de zesde plaats in de middenmoot van de vierde klasse E. Na een goede competitiestart met een reeks van vier achtereenvolgende 2-1 zeges, verloor SC Klarenbeek vier van de laatste vijf competitiewedstrijden. Zondag 21 januari wordt de competitie hervat met een thuisduel tegen Veluwezoom.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |