App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ambitieuze Samir vertrekt bij SML

Ambitieuze Samir vertrekt bij SML

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Trainer Muhaiman Samir en de Arnhemse derdeklasser SML gaan na dit seizoen uit elkaar. De pas 28-jarige Samir uit Nijmegen is vanaf maart 2022 de hoofdtrainer op Sportpark De Bakenberg als opvolger van de ervaren John van Dijk. In zijn eerste volledige jaar als hoofdtrainer eindigde SML vorig seizoen op de zevende plaats in de derde klasse, nu staat de Arnhemse zondagclub op de achtste positie met dertien punten uit elf duels in de derde klasse B.

Samir informeerde donderdagavond voor de oefenwedstrijd van SML in Zevenaar tegen derdeklasser OBW zijn spelersgroep. Samir over de beslissing: ,,Na vier jaar trouw lid te zijn geweest binnen SML heb ik na goed overleg de keuze gemaakt om na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer. Ik heb binnen SML de kans gekregen om te groeien van stagiair tot hoofdtrainer en hiervoor wil ik mijn spelers, staf en oud-leden bedanken. Vanwege mijn ambities als hoofdtrainer ben ik ervan overtuigd dat ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen en kan doorgroeien bij een andere club. Daarom zal ik op zoek gaan naar een nieuwe vereniging om met veel plezier een nieuwe uitdaging aan te gaan. Uiteraard gaan we er alles aan doen om in de tweede seizoenshelft zo goed mogelijk te presteren en om met SML zo hoog mogelijk te eindigen!”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |