Home Arnhem Marcel Gerrist teleurgesteld over beslissing bestuur De Hoven

Marcel Gerrist teleurgesteld over beslissing bestuur De Hoven

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Marcel Gerrist vertrekt aan het einde van het seizoen als trainer van ZVV de Hoven. Het bestuur van de vijfdeklasser uit Zutphen heeft na diverse gesprekken met spelers en staf besloten het contract met de 47-jarige trainer uit Arnhem niet te verlengen. Gerrist is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark Molenweg en staat met De Hoven op de derde plaats in de vijfde klasse C. Gerrist was vorig seizoen hoofdtrainer van RVW en daarvoor onder meer werkzaam bij Eendracht Arnhem, MASV en SC Rheden.

Gerrist is teleurgesteld over de beslissing van het bestuur: ,,ZVV De Hoven is een mooie vereniging, we presteren goed en ik heb het naar mijn zin. Voor mijn gevoel verloopt de samenwerking met de staf en de spelersgroep op een prettige manier en dat is ook wel gebleken uit de diverse steunbetuigingen en het onbegrip bij de spelers nadat de beslissing om het contract niet te verlengen bekend werd. Dit weekend gaan we op trainingskamp naar Noordwijk waar we een leuk samengesteld programma hebben. Er zal daar dan ongetwijfeld nog over gesproken worden, maar qua verliespunten staan we op plek twee. Er is voor De Hoven dus nog meer dan voldoende mogelijk in de rest van het seizoen en daar ga ik uiteraard mijn uiterste best voor doen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |