Home Achterhoek Dave de Jong ook volgend seizoen trainer Juliana’31

Dave de Jong ook volgend seizoen trainer Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dave de Jong is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van het zondagteam van Juliana’31. Bij de Vierde divisieclub uit Malden is de 48-jarige trainer uit Doetinchem bezig aan zijn eerste seizoen. Oud-prof De Jong was in het verleden onder meer trainer van VVO, DVV, DVC’26 en AZSV.

Na een moeizame competitiestart met slechts een punt uit de eerste vijf competitiewedstrijden heeft Juliana’31 de eerste seizoenshelft met een negende plaats in de Vierde divisie C afgesloten. De laatste drie wedstrijden voor de winterstop werden allemaal gewonnen. Op zondag 21 januari hervat Juliana’31 de competitie met een thuiswedstrijd op Sportpark De Broeklanden tegen het als voorlaatste geklasseerde RKSV Nemelaer.

 

Juliana’31 geeft de volgende toelichting:

Dave de Jong jaar langer bij Juliana’31

Dave de Jong zal ook in het seizoen 2024-2025 hoofdtrainer zijn van het Zo-1 elftal van onze vereniging. Na een moeizame seizoenstart waarin de resultaten tegenvielen, hebben spelers en staf de laatste wedstrijden voor de winterstop duidelijk de weg omhoog gevonden. Als vereniging willen we de ingezette koers graag continueren en zijn dan ook content dat Dave ook graag aanblijft als onze hoofdtrainer.
Wij wensen Dave, staf en selectie heel veel succes in de 2e seizoenshelft en kijken uit naar de verdere samenwerking.
Laat ons juichen!
Het bestuur

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |