Home Laatste Nieuws Vijfde seizoen voor Martens bij FC Horst

Vijfde seizoen voor Martens bij FC Horst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

John Martens heeft zijn contract met FC Horst verlengd tot de zomer van 2025. Martens is al vanaf  2020 trainer bij de tweedeklasser uit Ermelo en staat volgend seizoen dus voor het vijfde seizoen voor de groep op Sportpark De Adelaar. Martens krijgt volgend seizoen assistentie van Peter Epe. De ervaren trainer, die in het verleden hoofdtrainer was bij VV Zeewolde en VV Hierden, wordt als tweede trainer aan de technische staf toegevoegd.

FC Horst staat momenteel op de verdienstelijke vierde positie in de tweede klasse H met negentien punten na tien wedstrijden. De laatste drie wedstrijden voor de winterstop tegen IJVV, Hierden en Nunspeet werden gewonnen. De selectie van de club uit Horst vertrekt donderdag voor een trainingskamp naar het Spaanse Calella om 20 januari de competitie te hervatten met een uitduel tegen VV Heerde.

 

Op de website van FC Horst staat onderstaande toelichting:

John Martens is ook het komende seizoen hoofdtrainer bij FC Horst. Hij gaat daarmee zijn vijfde jaar op Sportpark De Adelaar in.

Het bestuur, de Technische Commissie en de trainer zijn tevreden over de samenwerking en over ontwikkelingen in-en-om de A-selectie van FC Horst. Daarbij leeft de gezamenlijke overtuiging dat er nog meer uit te halen is. Alle partijen bouwen daarom graag nog een jaar samen door aan de ontwikkeling en de prestaties van de A-selectie.

Peter Epe zal het komende jaar als tweede trainer voor de groep staan. Daarmee wordt veel trainerskennis en –ervaring toegevoegd aan de staf. Peter was de afgelopen seizoenen onder andere hoofdtrainer van vv Zeewolde en vv Hierden. Nieuw in de staf is een herstel-  en videoanalyse-trainer. Huidige assistent-trainer John Dooijewaard gaat invulling geven aan deze mooie uitbreiding. Daarmee zet FC Horst de volgende stappen in het creëren van goede voorwaarden voor de prestaties van FC Horst 1 en voor de ontwikkeling van individuele spelers.

Na twee gebroken coronajaren, eindigde FC Horst de laatste seizoenen op een zesde en zevende plaats in de tweede klasse. Een moeizame voorbereiding en een thuisnederlaag in de eerste competitiewedstrijd waren aan het begin van dit seizoen het gevolg van geduldig bouwen aan een nieuwe team-samenstelling. De resultaten daarna waren ronduit goed te noemen. FC Horst is de winterstop namelijk ingegaan op een verdienstelijke vierde plaats, in een door de verzwaarde degradatieregeling sterker geworden tweede klasse.

FC Horst vertrekt op 11 januari naar Calella in Spanje voor een trainingskamp. Op 20 januari wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen vv Heerde.

Bestuur en Technische Commissie FC Horst

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |