App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Tacke blijft trainer van vv Montferland

Tacke blijft trainer van vv Montferland

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jeroen Tacke blijft hoofdtrainer van voetbalvereniging Montferland meldt De Gelderlander. De 51-jarige trainer uit Zeddam is bezig aan zijn eerste seizoen bij de vijfdeklasser uit Zeddam als opvolger van Ruud Pastoor.

VV Montferland is met achttien punten uit tien wedstrijden als de nummer vier van de vijfde klasse D de winterstop ingegaan. De fusieclub wist koploper SV Nijmegen de enige twee punten afhandig te nemen door de lijstaanvoerder op Sportpark De Padevoort op 0-0 te houden.

Zondag 28 januari hervat vv Montferland de competitie met een uitduel tegen SV Babberich.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |