App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Donderdag start Van Reekum wintertoernooi in Apeldoorn

Donderdag start Van Reekum wintertoernooi in Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Donderdagavond en zaterdag wordt bij Robur et Velocitas het Van Reekum wintertoernooi georganiseerd. Naast de dit seizoen uitstekend presterende thuisclub doen tweedeklasser AGOVV, derdeklasser VV Oene en vierdeklasser WWNA mee aan de editie van 2024.

Donderdagavond staat op Sportpark Kerschoten de ontmoeting tussen Robur et Velocitas en VV Oene en de wedstrijd AGOVV- WWNA op het programma. De winnaars van de halve finale treffen elkaar zaterdag in de finale, de verliezers spelen zaterdagmiddag de troostfinale.

Donderdag 11 januari:
20:00 Robur et Velocitas- VV Oene
20:00 AGOVV- WWNA

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |