Home Laatste Nieuws Dit weekend herstart Tweede en Derde divisie

Dit weekend herstart Tweede en Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een korte winterstop begint zaterdag de tweede competitiehelft in de Tweede en Derde divisie. Sparta Nijkerk is de enige Gelderse club met een thuiswedstrijd, maar op De Ebbenhorst staat met Sparta Nijkerk- IJsselmeervogels ook direct een prachtig affiche op het programma. Kan het elftal van trainer Speelziek de ongeslagen thuisstatus tegen de koploper handhaven? De Treffers wacht in Katwijk een lastige herstart met de uitwedstrijd tegen concurrent en cupfighter Quick Boys.

Zaterdag 13 januari:
14:30 Barendrecht- AWC (3B)
15:00 Quick Boys- De Treffers (2e)
15:00 Sparta Nijkerk- IJsselmeervogels (3A)
15:30 VVSB- DVS’33 Ermelo (3A)

Zondag 14 januari:
14:00 VV Gemert- TEC

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |